Wij importeren bijzondere en soms kostbare wijnen uit alle werelddelen. Daarnaast voeren wij gangbare huis -en sparkling wijnen waarbij wij altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Ruim 700 wijnen uit 65 wijnstreken. Behalve snelle levering en opslagfaciliteiten bieden wij kortingen bij grotere afnamen, en delen we graag onze kennis met klanten. (wijnmenu’s, relatiegeschenken en uitdagingen op wijngebied).

Service

Wij hebben veel ervaring en helpen graag met het samenstellen van de wijnkaart en de training van uw personeel. Wij beseffen dat, met name in de horeca, de juiste wijn ook de juiste prijs moet hebben. Wij steken veel tijd in de selectie van een uitgekiend assortiment met de allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding. Onze eigen import stelt ons in staat zeer scherpe tarieven aan te bieden en met onze speciale horecaprijzen kunt u altijd de juiste marge behalen.

Download onze lijst wijnboeren of contact ons voor meer informatie. Wij leveren franco aan huis met eigen vervoer of DPD / Post.nl. De bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. In de regio Amsterdam kunnen we spoed leveringen doen.  Zodoende is het mogelijk om kleine voorraden in huis te nemen. Alle wijnen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Zodra een wijn niet meer leverbaar zal zijn, stellen wij u hiervan ruim van tevoren op de hoogte.

Veel wijnplezier

Gerrie Bezuijen